Tarieven en vergoedingen

De tarieven voor therapie bij Statera Psychosociale Counseling vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Je kunt zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst; je kunt op korte termijn terecht. Ben je financieel minder daadkrachtig dan geldt een aangepast tarief (dit wordt getoetst).
 

Tarieven:

Coaching & therapie

Intakegesprek kosteloos

€ 80,- per sessie van 60 minuten.

Coaching & therapie aan huis 

Intakegesprek kosteloos

€ 80,- per sessie van 60 minuten.

Toeslag van 0,20 cent per km.

Coaching & therapie (financieel minder daadkrachtig)

Intakegesprek kosteloos

€ 55,- per sessie van 60 minuten.

Vergoedingen:

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is (deels) een vergoeding mogelijk onder de noemer alternatieve zorg. Via onderstaande link vind je een actueel overzicht van vergoedingsmogelijkheden:
NFG - Overzicht vergoedingen

Annulering:

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen omdat er iets tussendoor is gekomen. Graag dit 48 uur vooraf te doen, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Betaling:

Het verschuldigde bedrag dien je binnen 14 dagen na afspraak over te maken, je ontvangt hiervoor een factuur per email.

Klachtenregeling:

Wanneer je om welke rede dan ook ontevreden bent over de hulpverlening dan is elke feedback welkom en bespreekbaar. Komen we er samen dan nog steeds niet uit dan is de klachtenafhandeling geregeld via het NFG. Zie hiervoor de volgende link: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html