top of page

Tarieven en vergoedingen

De tarieven bij Statera Psychosociale Counseling vind je hieronder. Een verwijsbrief van een huisarts of specialist is niet nodig. Je kunt zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst, je kunt op korte termijn terecht.

Het tarief voor een sessie van 60 minuten bedraagt € 85,-.

Het intakegesprek is kosteloos. Personen in de bijstand betalen € 65,- per uur.

Het tarief voor een sessie aan huis van 60 minuten bedraagt € 85,-.

Het intakegesprek is kosteloos. Ik reken een toeslag van 0,19 cent per km.​

Vergoedingen:

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is (deels) een vergoeding mogelijk onder de noemer complementaire of alternatieve zorg. Via onderstaande link vind je een actueel overzicht van vergoedingsmogelijkheden:
NFG - Overzicht vergoedingen

Annulering:

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen, omdat er iets tussendoor is gekomen. Laat dit op tijd en minimaal 36 uur van te voren weten, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. (met uitzondering van bijzondere omstandigheden).

Betaling:

Het verschuldigde bedrag dien je binnen 14 dagen na afspraak over te maken, je ontvangt hiervoor een factuur per email.

Klachtenregeling:

Wanneer je om welke rede dan ook ontevreden bent over de hulpverlening dan is elke feedback welkom en bespreekbaar. Komen we er samen dan nog steeds niet uit dan is de klachtenafhandeling geregeld via het NFG. Zie hiervoor de volgende link: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

bottom of page